Kom med bag kulissen... faktureringsgrader eller tid til fordybelse?

Kom med bag kulissen... faktureringsgrader eller tid til fordybelse?

Inden jeg startede Casa W i 2022 arbejdede jeg i konsulentbranchen, hvor ord som timepriser og faktureringsgrader jævnligt kom ud af min mund...

Det har derfor taget mig lang tid at overbevise mig selv om, at det alts√• er helt ok at hive timer - og s√•gar nogle gange dage - ud af kalenderen til at fordybe mig i den kreative proces det er at designe den n√¶ste kollektion af kaftans fra Bali, beslutte mig for farverne p√• det nye h√•ndlavede keramik fra Marokko eller det helt rigtige grafiske touch i mit online yndlings-hj√¶lpe-v√¶rkt√łj-for-ikke-grafikere-og-SoMe-eksperter.... Canva.

Og selv om jeg nogle gange savner at have kollegaer, udvikle nye projektid√©er sammen med kunderne eller f√• h√¶ldt ny viden i hovedet p√• en konference vil jeg ikke bytte med livet som solo-iv√¶rks√¶tter. Ogs√• selv om det betyder at jeg kan skrive b√•de designer, indk√łbschef, logistik manager, SoMe ansvarlig, administrationschef mm. p√• visitkortet...

Jeg nyder det - og glædes over at kunderne fortsat tager så godt i mod Casa W.
Det betyder alverden ūüĖ§ūüĖ§