Om Casa W

Et univers af unikke produkter

Casa W – products with a story - er skabt med udgangspunkt i en stor passion for indretning og design samt inspiration fra særligt Asien og Marokko. 

Tanken bag Casa W er at skabe et magisk univers i spændingsfeltet mellem den enkle skandinaviske stil og “boheme” stilen. 

 

 

 

puder pufs på tæppe vintage

HĂĄndlavede produkter

Næsten alle vores produkter er skabt med hænderne og designet med hjertet. Produkterne er fremstillet af lokale håndværkere med fokus på anvendelse af lokale materialer, bæredygtighed og ikke mindst respekten for lokale traditioner og produktionsformer. Vores håndværkere har tilegnet sig denne ekspertise gennem generationer. Udover det smukke udtryk, er charmen ved håndlavede produkter, at de er unikke og ’products with a story’. 

Se produkter

Om Rikke

Jeg boede med min familie i Asien fra 2000-2010. I Kina, Vietnam og Indien elskede jeg at gå på opdagelse på de lokale markeder efter unikke ting, som kunne skabe den helt rette balance mellem de enkle skandinaviske møbler, som vi havde med hjemmefra og de unikke håndværkstraditioner, som de asiatiske lande hver især havde at byde på.

Jeg elskede også mine ugentlige ture til de lokale stofmarkeder for at udvælge de helt rigtige metervarer, som de lokale skræddere efterfølgende kunne omdanne til et smukt pudebetræk eller en kjole.

Samtidig bød mine jobs i Asien også på muligheden for at arbejde med de lokale producenter og få et unikt indblik i lokale kulturer, CSR, produktionsprocesser mm.  

Det var her drømmen om Casa W blev skabt. 

stak vintage pufs
marokkansk vintage fad
  • DESIGN

  • KVALITET

  • UDTRYK