Casa W -  En rejse mod en bæredygtig og retfærdig verden

Casa W - En rejse mod en bæredygtig og retfærdig verden

Hvad er FN's verdensmål?
FN's verdensmål er en global dagsorden for bæredygtig udvikling og adresserer nogle af verdens mest presserende udfordringer, såsom fattigdom, ulighed, klimaforandringer, biodiversitet og miljøødelæggelse.

Bæredygtighed hos Casa W

Hos Casa W tror vi på, at ethvert valg kan bidrage til en bedre verden. Vi er derfor engagerede i FN’s verdensmål, og tre af disse mål - 5, 10 og 12 - er særligt vigtige for os og vores mission.

Mål 5: Ligestilling mellem Køn

Ligestilling er en hjørnesten i vores forretning. Vi arbejder tæt sammen med lokale håndværkere i Marokko og Bali, hvor mange af vores samarbejdspartnere er dygtige kvinder. Ved at støtte kvinders arbejde og skabe muligheder for dem, bidrager vi til at styrke deres økonomiske uafhængighed og sociale status. Når du vælger Casa W, er du med til at fremme ligestilling og støtte kvinders rolle i samfundet.

Mål 10: Mindre Ulighed

Vi tror på en verden med mindre ulighed. Ved at handle hos Casa W er du med til at støtte en mere retfærdig fordeling af ressourcer og muligheder.

Mål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion

Vi tror på ansvarligt forbrug og produktion som en vej til en mere bæredygtig fremtid. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet og holdbarhed, fremstillet af lokale råvarer og ofte i begrænsede oplag. Dette reducerer spild og overforbrug. Ved at vælge Casa W investerer du i tidløst design, der værdsætter kvalitet over kvantitet, og støtter en livsstil, der er både ansvarlig og meningsfuld.

Din rolle i en bæredygtig fremtid

Når du handler hos Casa W, er du med til at fremme ligestilling, reducere ulighed og støtte ansvarligt forbrug. 

Følg vores rejse og bliv en del af bevægelsen mod en mere bæredygtig og retfærdig verden på Casa W.