Kom med bag kulissen... faktureringsgrader eller tid til fordybelse?

Kom bak kulissene...faktureringssatser eller tid for fordypning?

Før jeg startet Casa W i 2022 jobbet jeg i konsulentbransjen, der ord som timepriser og faktureringspriser regelmessig kom ut av munnen min...

Det har derfor tatt meg lang tid å overbevise meg selv om at det er helt greit å ta timer – og noen ganger til og med dager – ut av kalenderen for å fordype meg i den kreative prosessen med å designe den neste kolleksjonen med kaftaner fra Bali, og bestemme fargene. av den nye håndlagde keramikken fra Marokko eller akkurat den rette grafiske touchen i mitt favoritt online hjelpeverktøy-for-ikke-grafikk-og-SoMe-eksperter... Canva.

Og selv om jeg noen ganger savner å ha kolleger, utvikle nye prosjektideer sammen med kunder eller få ny kunnskap strømmet inn i hodet mitt på en konferanse, ville jeg ikke byttet det ut med livet som solo-gründer. Selv om det betyr at jeg kan skrive både designer, innkjøpssjef, logistikksjef, SoMe-sjef, administrasjonssjef mm. på visittkortet...

Jeg trives med det – og er glad for at kundene fortsetter å ta Casa W så godt.
Det betyr verden 🖤🖤